Bedrijfskostuums op maat

Wilt u graag uniformiteit uitstralen met uw personeel, bijvoorbeeld in uw salesteam? Of wilt u met een groep of club er hetzelfde bijlopen? Wij helpen u graag. Samen stellen we het juiste kostuum met u samen. Van moderne tot traditionele stijl en in de kleuren die u wenst. Naast het kostuum op maat kunnen wij ook bijpassende accessoires toevoegen zoals dassen en overhemden. 

Een bedrijfskostuum kiezen, hoe gaat dat?

U maakt eerst een afspraak bij ons in de winkel. We hebben achter in onze winkel een speciaal, rustig gedeelte hiervoor ingericht. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisje spreken we de mogelijkheden met u door. We laten u verschillende stijlen en kleuren zien. U kunt voorbeeldmodellen passen om te zien hoe het staat. We combineren stoffen, knopen, voeringen en stiksels totdat we de juiste samenstelling hebben. U kunt ook vanuit een bestaand model werken.

Hebben we het juiste pak gevonden? Dan plannen we inmeetmomenten in voor een ieder die een bedrijfskostuum gaat dragen. We meten de maten door en zorgen dat de pakken voor elk individu op maat gemaakt worden. 

Eindeloos combineren

De mogelijkheden zijn eindeloos doordat je alles met elkaar kunt combineren. Welk kleur overhemd wilt u? Gaat u voor een stropdas of een vlinderdas? Bretels of een riem? Samen stellen we uw kostuum samen.

Maatpak of basismodel

U kunt kiezen om een pak compleet op maat te laten maken, of om een bestaand model aan te passen. Een maatpak maakt het verschil doordat het pak exact op het lichaam wordt ingemeten. Hierdoor zit het pak als gegoten. Maar ook bestaande pakken kunnen met wat aanpassingen goed aanlsuiten bij elk individu. 

Oog voor detail

Maak de kostuums helemaal af door kleuren van uw huisstijl in het kostuum te laten terugkomen. Ook kunnen er initialen en/of de bedrijfsnaam in de binnenzijde (de voering) geborduurd worden. Zo weet iedereen altijd welk kostuum van hem of haar is. 

Doorpassen en opleveren

Als de kostuums binnen zijn geven we een seintje en kunt u komen doorpassen. We controleren of de kostuums naar wens zijn en helemaal passen alvorens wij ze met u of uw personeel meegeven. 

Ervaren medewerkers

Onze medewerkers hebben jaren ervaring op het gebied van maatpakken en trouwkostuums.

Zorg en aandacht

Op een voor jou onvergetelijke dag is elk detail van belang. Wij hebben aandacht voor elk detail van jouw maatkostuum.  

Persoonlijke touch

Geef je trouwpak dat beetje extra met een persoonlijke afwerking. Zet bijvoorbeeld de trouwdatum aan de binnenkant van het colbert.

Maak een afspraak