Afspraak maken custom made pak

Bent u op zoek naar een custom made pak, trouwkostuum of een bedrijfskostuum voor u en uw team? In onze winkel hebben wij een speciale ruimte ingericht om uw wensen te bespreken. Welke stoffen en kleuren spreken u aan? En welke details wilt u graag zien? Alles is mogelijk!

Vul het formulier onderaan de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen!

Een custom made pak kiezen, hoe gaat dat?

U maakt eerst een afspraak bij ons in de winkel. We hebben achter in onze winkel een speciaal, rustig gedeelte hiervoor ingericht. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisje spreken we de mogelijkheden met je door. Neem gerust een vriend of familielid mee. We laten stoffen, stijlen, voeringen, stiksels en knopen zien en stellen zo gezamenlijk jouw droompak samen. Je kunt voorbeeldpakken passen om te zien hoe een bepaald pak jou staat en zo krijg je een goed idee van wat er mogelijk is.

Hebben we het juiste pak gevonden? Dan plannen we inmeetmomenten in voor een ieder die een pak/kostuum gaat dragen. We meten de maten door en zorgen dat de pakken voor u of elk individu op maat gemaakt worden.

Eindeloos combineren

De mogelijkheden zijn eindeloos doordat je alles met elkaar kunt combineren. Welk kleur overhemd wilt u? Gaat u voor een stropdas of een vlinderdas? Bretels of een riem? Samen stellen we uw droompak of kostuum samen.

Maatpak of basismodel

U kunt kiezen om een pak compleet op maat te laten maken, of om een bestaand model aan te passen. Een maatpak maakt het verschil doordat het pak exact op het lichaam wordt ingemeten. Hierdoor zit het pak als gegoten. Maar ook bestaande pakken kunnen met wat aanpassingen goed aanlsuiten bij elk individu. 

Oog voor detail

Maak je pak helemaal af door initalen of een tekst aan de binnenzijde (in de voering) te laten borduren. Wat zal je partner zeggen als ze een speciale tekst in jouw jasje ziet staan? Of maak de kostuums helemaal af door kleuren van uw huisstijl in het kostuum te laten terugkomen.

Maatwerk dat het verschil maakt.

Doorpassen en opleveren

Als uw kostuum(s) binnen zijn geven we een seintje en kunt u komen doorpassen. We controleren of de kostuums naar wens zijn en helemaal passen alvorens wij ze met u of uw personeel meegeven. 

Komt u uw trouwpak doorpassen?

Een leuk moment om met vrienden of familie te delen. Wij zorgen dat er een drankje of borreltje en iets lekkers aanwezig is. We kijken of alles goed zit en naar wens is. Je kunt vervolgens je pak meenemen naar huis of bij ons laten hangen totdat je hem nodig hebt. Aan jou de keuze!

Vlak voor jouw bruiloft adviseren we het altijd om nog één keer langs te komen om te passen en te kijken of alles nog goed zit. Pas als ook dan alles er goed uit ziet, ben jij klaar voor jouw grote dag!

Maak een afspraak