William’s Fashion for Men bestaat 15 jaar en dat vieren we!

We geven daarom 2 op maat gemaakte, elektrische Gazelle Esprit fietsen weg onder de deelnemers van onze jubileumactie. Eén in de gemeente Dronten en één in de gemeente Kampen. 


Hoe kun je deelnemen?

Met de actieflyer die je via de post hebt ontvangen kun je deelnemen aan de actie. Het kan zijn dat je door jouw JA/NEE- of NEE/NEE sticker deze flyer niet hebt ontvangen.

Maak een ludieke foto met deze flyer en plaats deze op jouw Facebook / Instagram tijdlijn (tag ons!) of mail jouw foto naar winkel@williamsfashionformen.nl vóór 15 november 2021.

Je kunt de flyer downloaden via deze link of ophalen bij één van onze winkels in Dronten of Kampen.

Wij maken één keuze uit alle inzendingen vanuit de gemeente Kampen en één keuze voor de gemeente Dronten. Na contact te hebben gehad nodigen we je graag uit bij 2-wieler centrum Kloppenburg in Dronten om jouw nieuwe elektrische fiets te laten aanmeten!

Jouw fiets wordt officieel overhandigd in de winkel van jouw woonplaats (Dronten of Kampen).

Bekendmaking winnaars

In week 46 (week van 15 november) nemen wij contact op met de twee prijswinnaars. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door 2-wieler centrum Kloppenburg 

Specificaties

Merk
Gazelle
Model
Esprit HFB 2021
Type fiets
Elektrische lifestyle fietsen
Frametype
Dames- en herenfiets
Collectiejaar
2021
Motortechniek
Bafang
Motorpositie
Voorwiel
Aantal versnellingen
7
Versnellingssysteem
Nexus interne naaf
Remsysteem
Shimano Rollerbrakes
Accupositie Accu onder bagagedrager
Uitneembare accu
Ja
Kleur
Jeans, Black
Gewicht
24,2 kg

 

De Gazelle Esprit

Met de Esprit zit jij de komende jaren goed. De Esprit heeft een lichtgewicht aluminium frame met stevige bagagedrager. De geïntegreerde koplamp is praktisch onverwoestbaar en met de slimme verlichting zie jij alles én ziet iedereen jou! De brede banden maken je rit naar school of werk extra comfortabel. 

Trouwkostuums

Bent u op zoek naar het perfecte trouwkostuum? Wij begrijpen dat zo’n persoonlijk kostuum moet aansluiten op de mooiste dag van uw leven. U kunt uw droompak dan ook geheel zelf samenstellen, zoals de stof, voering, knopen of het model.

Pak op maat

William’s Fashion for men voorziet u in alle vormen van kledingmode voor mannen. Bent u opzoek naar een pak dat perfect aansluit op uw maten? Kom gauw een keer langs want we adviseren en helpen u graag!

Bedrijfskostuums

Bent u bedrijfsmatig op zoek naar een kostuum? Wij verzorgen pakken voor bedrijven, clubs en groepen. U kiest de stijl, wij zorgen ervoor dat de kostuums passend zijn voor elk individu. 

Casual

Voor de dagelijkse outfit heeft u bij William’s Fashion for Men keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met vele topmerken, zoals PME Legend, Tommy Hilfiger, Vanguard, Diesel, State of Art en nog veel meer.

CONTACT

De Redepassage 20, Dronten 0321 - 31 23 15

Oudestraat 60, Kampen 038 - 3030 100

William's Dronten

William's Kampen

OPENINGSTIJDEN

Maandag:  13:00 - 18:00
Dinsdag: 9:30 - 18:00
Woensdag: 9:30 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 18:00
Vrijdag: 9:30 - 21:00
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten